Eigenaars & Geschiedenis

Aangenaam! Wij zijn Rémy, Esther en Samuel. Sinds de lente van 2011 zijn wij de eigenaars van Camping Pelinos. Graag stellen wij ons langs deze weg aan u voor.

Rémy studeerde aan de Hogeschool voor Economische Studies en deed zijn doctoraalexamen aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Daarna belandde hij in de marketing. Jaren lang vervulde hij prima functies bij Planet Internet en KPN. “Leuk, maar ik miste iets. Ik miste het gevoel dat ik écht intens leefde… ik miste de spanning… de ‘spirit’… de ontdekking… ik miste het avontuur...”

Esther had een verlangen naar meer harmonie tussen werk en privé-leven. “Het werk deed ik namelijk enkel voor de kost en mijn privé-leven was beperkt tot de weekenden. Leuk, maar niet voor de lange termijn. Ik had zin in een levensproject, werken én leven met passie. Met je eigen visie iets concreets opbouwen. Het liefst in het buitenland, en samen met Rémy natuurlijk."

Dus we wilden iets anders! Rémy droomde al jaren van een strandbarretje met cabana’s op een tropisch eiland en Esther dacht meer aan een Bed and Breakfast. In het begin zochten we het veel te ver in landen zoals Thailand, Panama, Laos, en Costa Rica. In 2010 besloten we nog één poging te wagen. Onze laatste kans. We namen een sabbatical en kochten een camper. In 4 maanden tijd zouden we de gehele zuidkust van Europa volgen. Totdat we op Camping Pelinos aankwamen… We zijn er nooit meer weggegaan…

GESCHIEDENIS

Camping Pelinos bestaat al 25 jaar en wij zijn de derde generatie eigenaars. In 1993 besloten Antonio en Janny een bord in hun tuin te plaatsen met het woord ‘Camping’. Het concept sloeg aan. Hun enorme inzet en gastvrijheid zorgden ervoor dat Camping Pelinos al snel een begrip werd in de regio. Kijk vooral onderaan de pagina bij de rubriek ‘uit de oude doos’ voor de legendarische foto’s uit deze periode!

Zo’n 10 jaar later werd de camping overgenomen door Peter die de camping verder uitbouwde. Vakkundig maakte hij de faciliteiten waarvan u tot op de dag van vandaag kunt profiteren. Voeg hieraan de warmte en gezelligheid van gastvrouw Anneke toe en een tweede topteam was geboren.

En nu nemen wij het stokje over. We zijn er klaar voor en niet te stoppen! Ons levensmotto is ‘Live your dream and don’t dream your life’! Wij hebben onze droomlocatie gevonden. Nu u nog, tot snel!

Foto's uit 'de oude doos', klik voor een vergroting:


 

TERUG NAAR ALGEMEEN