U bent hier: Home > Prikbord

Prikbord

Uw mening is belangrijk! Daarom hebben we een digitaal gastenboek gemaakt. Laat uw bericht achter op ons eigen prikbord. Of maak het wereldwijd bekend via onderstaande reisbeoordelingwebsites. Allebei mag natuurlijk ook

 

Direct naar het invoerscherm


 • Joop en Wil Mets 16/07/2012
  Wij hebben op onze rondreis met vrienden hier in begin juni 5 nachten gestaan en de gezelligheid en vriendelijkheid van Esther en Remy ervaren. Wij hebben genoten van de goede sfeer aan de bar- al moest je wel even klimmen - en de behulpzaamheid van beide "campingbazen".
  Een heerlijke camping met goed sanitair. Zeer aan te bevelen. Er is ook genoeg te doen in de omgeving.
 • Dineke en Jaap Linnenkamp 15/07/2012
  Hoi Esther en Remy Wat een heerlijk verblijf hadden we bij jullie. We zochten een camping bij Tomar en kozen Pelinos mede door jullie website. Het voetbal was waardeloos maar de gezelligheid op de camping en de uitgebreide informatie map maakte dat we ipv een paar dagen een hele week bij jullie verbleven.Jullie doen het goed!!! Houden zo. Jaap en Dineke
 • Sita en Dick de Winter 05/07/2012
  Vanaf de aankomst tot het vertrek hebben we genoten van jullie gastvrijheid op de verzorgde en natuurlijke camping! Geweldig om jonge campingeigenaren zo enthousiast bezig te zien! Een echte aanrader voor Portugalgangers. Voor ons is jullie camping de camping van het jaar! Sita en Dick de Winter
 • Teun en Hein Teunissen 22/06/2012
  Van harte met de overwinning van "jullie" land Portugal! Wij vonden het super bij jullie!
 • Marga en Jan 18/06/2012

  Vol verwachting stapten wij 21 mei in onze, met kampeerspullen vol geladen auto, om drie dagen later neer te strijken in Tomar aan de Rua Pelinos 77. Onze verwachtingen geprikkeld door jullie fraaie site zijn meer dan overtroffen. Zo stellen wij ons een ideale kampeervakantie voor.

  Vanaf de hartelijke ontvangst bij aankomst tot het moment van afscheid na 14 dagen hebben wij genoten. Genoten van jullie enthousiasme, jullie vriendelijkheid en belangstelling, jullie inzet om het de gasten naar hun zin te maken, van de prachtige plaats voor de tent.

  Pelinos heeft nog de menselijke maat. Gelegenheid om andere liefhebbers van rust, van natuur en van cultuur te ontmoeten.

  Lang zullen wij ons blijven herinneren de lekkere verse broodjes die jullie klaar hadden liggen in de receptie, de gesprekken op het terras, de klanken van de kapel van de uilen en nachtegalen en de eitjes. Ook de ontspannen uurtjes aan het zwembad horen tot de fijne ervaringen. De geur van de vele planten en heesters. 

  Vanuit Tomar ben je in een half uurtje rijden bij de mooiste kloosters en burchten, komende door typische dorpen en stadjes. Tomar is bovendien een plek waar je een paar restaurantjes zijn waar je met de Portugese keuken kan kennis maken.

  Als je ook eens wilt genieten van Esthers en Remy’s Pelinos, ben er dan wel vlug bij om te reserveren, want de capaciteit is zeker in het seizoen beperkt.

  Veel succes toegewenst, Marga en Jan

 • Geert 08/06/2012

  Hallo Remy en Esther,

  Ook wij genoten voluit in jullie paradijsje. Vooral de relaxe sfeer, het groen, en de ongedwongenheid. Succes nog!

  Leuk om eens jonge campinguitbaters te ontmoeten;-)

  Groetjes en nog eens sorry voor het paaltje ;-)

  Geert, Vicky, Zoen en Zeppos

 • Tom en Hanneke 20/04/2012
  In de periode maart/april 2012 hebben wij hier ruim 4 weken gestaan.
  Een mooie, rustige kleine camping met ruime plaatsen.
  De Nederlandse eigenaren, Remy en Esther, zijn buitengewoon vriendelijk en behulpzaam.
  Deze camping is een prima alternatief voor de drukke en volle kust van de Algarve.
  Het stadje Tomar ligt vlakbij; voor boodschappen kan je kiezen uit 3 supermarkten.
  Vanuit de camping zijn prima dagtochten te maken, o.a. naar Fatima, Batalha, Coimbra en Lissabon.
  Als we ooit weer naar Portugal gaan komen we zeker op deze camping terug.
  Tom en Hanneke Balm
 • fam. W.F.Willems 28/01/2012

  Hoi Esther en Remy, Wij hebben jullie folders uitgedeeld op de Caravana in Leeuwarden en jullie van harte aangeprezen bij onze bekenden. Wij hebben met veel plezier bij jullie gestaan en komen nog wel eens terug. Het is trouwens wel een eind rijden vuinuit Nederland, maar ja we hebben de tijd.

  gr. Willem en Freddy Willems

 • Mike and Kate Oldershaw 07/10/2011

  Hi Esther and Remy

  Just wanted to say how much we enjoyed our stay with you in September.  You have a little gem of a site and deserve to do very well. 

  We loved the big spacious pitches available to Motorhomes and the privacy too.  Your facilities are spotless and we enjoyed our meal with you.

  Our cats too all had a wonderful time, it being so safe for them.

  Most of all you both made us feel so welcome and that nothing was too much trouble for you.

  All in all, a lovely camping site in a beautiful location.

  We shall return!

  Mike and Kate Oldershaw, Lousa, Portugal.

   

 • Liesbeth en Jan Boot 31/08/2011

  Hoi Ester en Remy,

  Eindelijk ons beloofde berichtje. We hebben genoten van het verblijf op jullie camping. We hadden een prachtige "prive"plaats. Het santitair was mooi schoon en de douches heerlijk warm. Jullie behulpzaamheid en gastvrijheid helemaal top. Jullie maakte tijd voor een praatje of boden hulp waar het maar nodig was. In de directe omgeving is veel te doen en te bekijken, waar we dan ook goed gebruik van hebben gemaakt.

  Kortom we hebben 10 dg genoten bij jullie en het is zeker een aanbeveling.

  Ga zo door en als we ooit nog eens die kant uitgaan, komen we zeker weer langs

  Groetjes Liesbeth en Jan 

<< Vorige 1 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende >>