U bent hier: Home > Prikbord

Prikbord

Uw mening is belangrijk! Daarom hebben we een digitaal gastenboek gemaakt. Laat uw bericht achter op ons eigen prikbord. Of maak het wereldwijd bekend via onderstaande reisbeoordelingwebsites. Allebei mag natuurlijk ook

 

Direct naar het invoerscherm


 • gerrit & Irene 02/05/2011

  Hoi Remy & ester leuk zo:n uitdaging alle begin is moeilijk maar met een goed gevoel over hetgeen  komt alles goed

  wij hopen in juni even langs te kunnen komen bij jullie wij komen dan vanuit aspe spanje veel succses en een goed eerste seizoen  groetjes gerrit &irene      

 • bart en elly 26/04/2011

  Dag Esther en Remy,

  Ook wij sluiten ons aan bij de felicitaties, het is een mooie web-site geworden. We hopen met jullie dat deze web-site zal bijdragen aan een nog hoger bezoekersaantal  en wensen jullie veel succes. Hopen overigens binnenkort weer even een paar dagen bij jullie door te brengen en nemen wel contact op.

  groeten

  bart en elly

 • Joost 26/04/2011

  Bom día,

  Wat gaaf dat jullie daar zitten en wat mooi dat jullie dit doen. Ziet er heerlijk uit! Het grote meer dat in de buurt ligt, Castelo de Bode, trekt natuurlijk helemaal mijn aandacht. Wat zal daar allemaal wel niet zwemmen! haha Moet ik maar eens komen ontdekken! Veel geluk en succes. Gr, Joost


   

 • Roo 26/04/2011

   

   
  Greetz

   

   
  Roo
 • Christophe 26/04/2011

  Hoi Remy en Esther!!

  Ik zat al te plannen om deze zomer naar Portugal te gaan.. Ik weet het nog niet zeker, maar als ik ga, kom ik zeker even bij jullie langs! Leuk!!

  Veel plezier met alles regelen, het ziet er super uit!

  groetjes,

  Christophe

 • The Herminator 26/04/2011
  Woodstock eat your hart out! Ziet er echt te gek uit..... nou nog een paar Safaritenten en dan ben ik helemaal blij. Just kidding. 

   
  Wij wensen jullie super veel succes met alles. Het wordt gegarandeerd een succes: mooie plek, mooie camping en vooral mooie mensen!

   
  Big hug
  Herman & Co
 • Johan, Jeanette, Mylo en oma 25/04/2011

  Hallo Esther en Remy,

  Wat een mooie website hebben jullie!! Je kan zien dat jullie hard gewerkt hebben voor dit mooie resultaat. Het ziet er heel uitnodigend uit. En je kan zien dat het in een prachtig stukje natuur gelegen ligt. Wij wensen jullie heel veel geluk en een volgeboekt eerste seizoen toe!!

  Dikke kus van Johan, Jeanette, Mylo en natuurlijk oma!!

 • Peggy 25/04/2011

  WOW, de site ziet er top uit. Wat nog leuker is dat het ik uit ervaring en met overtuiging kan zeggen dat het een super plek is!

  Lieverds, PROOST 'op vele top seizoenen en belangrijker nog op een Pura Vida in Portugal'!.

  Dikke kus!

 • Henk en Emmy Suurling 25/04/2011

  Hoi esther en Remy,

  Mooie website!!!! We kunnen niet wachten om van de zomer te komen!! Hebben er veel zin in. Veel liefs Henk Emmy en kids

 • Frans 24/04/2011

  Beste Remy en Esther,

  Gefeliciteerd en een heel goede start van het kampeerseizoen gewenst.

  De site geeft op een heldere wijze een beeld van wat Camping Pelinos te bieden heeft. En de informatie over alles wat er zien en te beleven is in dit deel van Portugal moet mensen zeker aanspreken.

  Hartelijke groet,

  Frans

<< Vorige 1 5 6 7 8 9 10 Volgende >>