Encontras-te aqui: Home > Mensagens

Livro de Visitas

A sua opinião é importante! Nós temos um livro de visitas digital. Por favor, deixe sua mensagem. 

 

Directamente para introdução


 • Marc en Ilse vd Leuvert 16/09/2017
  We hebben 4 nachten op de camping gestaan en waren blij verrast. Camping ziet er mooi verzorgd uit, alles schoon en netjes onderhouden. De campingeigenaren, Rémy en Esther, weten een gezellige sfeer te creëren en zorgen ervoor dat je er je thuis voelt
 • 13/09/2017
  Gostei. Excelente. Bom ambiente. Recepção, simpática. Bar, agradável. Sanitários simples, mas com limpeza. Espaços das caravanas amplos. Sombras das árvores envolvem todo o parque. Um parque sem barulho, portanto perfeito para descansar. Parabéns aos proprietários.
 • Fernando Jorge Afonso 13/09/2017
  Só um pequeno reparo; TUDO deve estar traduzido em português!
  Excelente qualidade e ambiente sublime!
  Até ao próximo ano!
 • 29/07/2017
  This was by far the best camping site I ever been in Portugal. Amazing welcome, stressfree camping, quiet, a resting Paradise! Lots of shade, well organized and very clean. There was na overall respect between campers: no noise after 10:00 p.m. and all sanitary installations were left clean after use. Fresh bread and eggs in the morning.
  Perfect for those who want to have some peace and quiet time with the family!
   
  On the other hand, for those camping in a tent and without a fridge it was almost mandatory to get out for fresh groceries every day. I would have liked to have some grocerie's store near by to buy fresh food every day without having to use the car or the chance to order in the camping site.
  Anyway, overall it was na amazing experience and we intend to go back again soon.
 • Jenny en Sjaak 18/06/2017
  De Béste douches ooit!! Zo.., laat dát eerst maar eens gezegd zijn! En alles schoner dan thuis. Een bar die open is van vijf tot zeven, maar in die korte tijd veel gezelligheid biedt en een uitstekende service. Interessante wandel- en mountainbikemogelijkheden voor mensen die op hun gps willen dwalen. Uitermate hond- en mensvriendelijk.
 • Lester Ross 20/05/2017
  We really enjoyed our stay here in late April. I highly recommend it and particularly the welcoming kindness and helpfulness of Remy and Esther
 • Rob de Jong 19/07/2016
  Tijdens onze rondreis door Spanje en Portugal in maart 3 dagen met camper op deze heerlijke camping gestaan.
  Wat een verrassing. De vriendelijke ontvangst, de authentieke maar leuke inrichting, en niet vergeten de gezellige ontspannen sfeer. ! Een perfekte plek om te genieten van al het moois dat op deze camping en in de omgeving is te zien. We hadden een mooie ruime plek met zon en schaduw. Helaas door een kleine struikeling van Els konden we weinig wandelen maar dat mocht de pret niet drukken .

  Bedankt Remy en Esther.We komen zeker terug.
  Hartelijke groet,
  Rob en Els de Jong
 • Simon en Sandra 10/07/2016
  Wij zijn net terug van een heerlijke vakantie. Wij waren van plan om een paar dagen te blijven, maar al snel wisten wij dat wij hier niet meer weg wilden. Bij aankomst kregen wij een map met allerlei toeristische trips en bezienswaardigheden. Wij zijn zelfs met de trein naar Lissabon gegaan en van daaruit naar Sintra. De camping is dus een prima uitvalsbasis. Voor ons heeft de letter p een bijzondere waarde gekregen . Ik schrijf het met een hoofdletter P.. Pelinos, Portugal, Pretttig verblijf, Prima gastheer/dame, Plezierig verblijf. Er is aan alles gedacht, van afwasteil en druiprek tot aan een invalide plaats met speciale douches. Petje af, alles is tot in de puntjes geregeld. Henk en Marjolein ondersteunen de eigenaars met hun gouden handjes. Zijn vormen met elkaar een topteam. Esther en Rémy, bedankt en wij wensen jullie het allerbeste.
 • Thijs lavrijsen 29/05/2016
  Waren hier eind mei. Is ons zeer goed bevallen. Mooie plekken, mooie omgeving. 'S avonds praatje maken met de andere gasten in restaurant 100 m verderop. Prima menu voor 9 euro pp inclusief halve liter wijn ,toetje en koffie
 • Bert En Greetje Morsink 29/05/2016
  Hele leuke en sfeervolle camping. Werden gastvrij ontvangen! Keurig schoon! Zeker voor herhaling vatbaar!
1 2 3 4 10 Seguinte >>