Encontras-te aqui: Home > Mensagens

Livro de Visitas

A sua opinião é importante! Nós temos um livro de visitas digital. Por favor, deixe sua mensagem. 

 

Directamente para introdução


 • Iain & Sandra Baxter 31/07/2014
  We stayed at Camping Pelinos for a couple of nights (over 18 months ago forgive the tardy update!).

  An absolutely wonderful site, well maintained, secure, peaceful and a haven for just relaxing.

  Without a doubt the bar is the best we have even visited on a campsite.

  We love this site and would recommend a visit if you are anywhere near.
 • Rita Vermeulen 08/06/2014

  Blij en vrolijk!

  Fijne rustige camping met een bijzondere gastvrouw en gastheer. Altijd met een vrolijk gezicht!!! Daar word jezelf ook blij van.  Goede informatiemap, waardoor we langer zijn gebleven dan het plan was. We hebben het fijn gehad op camping Pelinos!!

 • Tevreden campinggasten uit Zuidlaren 01/06/2014
  In maart van dit jaar hebben we een onvergetelijke vakantie bij Esther en Rémy gehad! Van 4 tot 17 maart waren wij te gast op hun sfeervolle camping. Nog nooit hebben wij zo lang op een camping gestaan!! Normaal gesproken blijven we nooit zo lang. Dit was een zeer aangename uitzondering! Omdat wij in het vroege voorseizoen waren, hadden wij het rijk van Pelinos af en toe nagenoeg voor ons alleen. Voor Esther en Rémy was dit niet een reden om de kantjes er bij af te lopen. Gastvrij en zorgzaam werden de dagelijkse werkzaamheden door ze uitgevoerd. Qua uitvalsbasis om de mooie en historische omgeving te bewonderen is Pelinos fantastisch gelegen. Een echte aanrader! We kregen een goede map met handige info mee om de omgeving te verkennen. We komen graag nog eens terug als we weer in de buurt zijn.
 • Ronny Van Laere 20/05/2014

  Zonder een verblijf op deze camping ben je gewoon niet in Portugal geweest!

  Heel leuke terrascamping. De uitbaters zorgen van de eerste minuut dat je je thuis voelt. Brochure met alle bezienswaardigheden en “things to do“ wordt je meteen overhandigd. Douche's, water- en elektriciteitspunten zijn over heel de campings verspreid zodat je niet ver hoeft te lopen. Een gemotiveerd koppel dat de Nederlandse gezelligheid overgiet met een sausje Portugese “eau de vivre”. Zonder verblijf op deze camping ben je gewoon niet in Portugal geweest!

 • Familie Kloos 07/05/2014

  "Betere persoonlijke service vind je niet!"

  Zonder Esther en Rémy zou het gewoon een goede, kleine camping zijn, gelegen op een mooie plek. Esther en Rémy maken met hun persoonlijke aandacht en service er een supercamping van. Dat merk je al direct bij aankomst. Je wordt hartelijk verwelkomd, ze stellen zich voor en gezamenlijk zoek je een plek uit die aan al je wensen voldoet. Je krijgt een indrukwekkende, goed bijgewerkte informatiemap overhandigd en Esther en Rémy doen moeite om alle vragen te beantwoorden. Voor wandelingen zijn losse routebeschrijvingen beschikbaar. 's Middags aan de bar is het erg gezellig; je kunt dan ook brood bestellen voor de volgende dag.
  We komen graag nog een keer terug!!

 • Ernst Hageman 06/04/2014
  Voor herhaling vatbaar!!!
   
  Van 18 maar tot 3 april 2014 verbleven op camping Pelinos in de plaats Aboboreiras (Tomar) van de vriendelijke en hulpvaardige jonge Nederlanders Rémy en Esther. Wij zijn langer gebleven dan we hadden beoogd, wat mede is veroorzaakt door de van hen ontvangen informatiemap: wat te doen in de omgeving. Heerlijke ontspannende en inspannende lange wandelingen gemaakt, op hun aanwijzing lekker gegeten buiten de deur tegen spotprijzen en naar verscheidende bezienswaardigheden in de omgeving geweest. Het lunchbuffet (vraag er naar) zullen wij niet vergeten. Het fraai betegelde sanitair op de camping wordt brandschoon bijgehouden. Gezellige bar voor een drankje en een praatje en gratis WiFi. Een camping om weer eens naar terug te keren. NB: ga je erheen? Neem een zakje zoute drop mee voor de campingeigenaars. Ze zijn er gek op.
 • Docteur 06/12/2013
  Superbe séjour dans ce camping, propriétaires très sympa,très bien entretenu,que du bonheur!
  Lisbonne à 1H45  en train, la gare à 10 minutes du camping,et pas mal de visite à faire dans les environs.
  Quand au climat, chaud dans la journée, mais la température descend bien dans la nuit, juste ce qu 'il faut.
  Nous garderons vraiment un bon souvenir de ce camping, c 'est une "no stress zone"
  Famille Docteur
 • Lidy en Piet Schuil 28/08/2013

  Wat hebben we genoten bij Esther en Remy. De ontvangst was allerhartelijkst  en de gezelligheid op het terras bij de bar was enorm.
  Het in terrassen verdeelde terrein ligt prachtig in de heuvels. Het terrein wordt uitstekend bijgehouden en het sanitair is altijd schoon.
  Voor de kampeerders is er een goed gedocumenteerde map aanwezig met tal van tips over bezienswaardigheden, wandel- en autotochten. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat men hier makkelijk een hele vakantie kan doorbrengen.
  Esther en Remy, we denken nog vaak terug aan die supergezellige dagen bij jullie. Niets is jullie te veel. Verdwaalde gasten worden zelfs opgehaald!
  Veel succes met jullie camping en hopelijk tot ziens.

  Lidy en Piet

 • Famille Gouzien Pouliquen 24/08/2013
  Découvrir votre camping à l'improviste a été la très bonne surprise de notre séjour au Portugal. 
  Nous le recommanderons sans faute à notre entourage et nous vous souhaitons beaucoup de succès, merci pour les ondes positives du "no-stress" !!

  Alix, Mattéo, Titouan, Karine et Dominique (from France)
 • Henk en Wilma 19/08/2013
  Prima, kleine en knusse camping. Esther en Remy doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken en dit lukt hen prima. Wij hebben hier 2 weken doorgebracht en hebben geweldig genoten. Prima en schoon sanitair. Broodjesservice en om 17.00 uur gaat de gezellige bar open. En... bijna vergeten te zeggen hoe fijn en uitgebreid de informatiemap is die je bij aankomst ontvangt. Camping is echt een aanrader ..... en de omgeving is prachtig.
  Henk en Wilma
<< Anterior 1 2 3 4 5 6 7 10 Seguinte >>