Encontras-te aqui: Home > Mensagens

Livro de Visitas

A sua opinião é importante! Nós temos um livro de visitas digital. Por favor, deixe sua mensagem. 

 

Directamente para introdução


 • Ronny Van Laere 20/05/2014

  Zonder een verblijf op deze camping ben je gewoon niet in Portugal geweest!

  Heel leuke terrascamping. De uitbaters zorgen van de eerste minuut dat je je thuis voelt. Brochure met alle bezienswaardigheden en “things to do“ wordt je meteen overhandigd. Douche's, water- en elektriciteitspunten zijn over heel de campings verspreid zodat je niet ver hoeft te lopen. Een gemotiveerd koppel dat de Nederlandse gezelligheid overgiet met een sausje Portugese “eau de vivre”. Zonder verblijf op deze camping ben je gewoon niet in Portugal geweest!

 • Familie Kloos 07/05/2014

  "Betere persoonlijke service vind je niet!"

  Zonder Esther en Rémy zou het gewoon een goede, kleine camping zijn, gelegen op een mooie plek. Esther en Rémy maken met hun persoonlijke aandacht en service er een supercamping van. Dat merk je al direct bij aankomst. Je wordt hartelijk verwelkomd, ze stellen zich voor en gezamenlijk zoek je een plek uit die aan al je wensen voldoet. Je krijgt een indrukwekkende, goed bijgewerkte informatiemap overhandigd en Esther en Rémy doen moeite om alle vragen te beantwoorden. Voor wandelingen zijn losse routebeschrijvingen beschikbaar. 's Middags aan de bar is het erg gezellig; je kunt dan ook brood bestellen voor de volgende dag.
  We komen graag nog een keer terug!!

 • Ernst Hageman 06/04/2014
  Voor herhaling vatbaar!!!
   
  Van 18 maar tot 3 april 2014 verbleven op camping Pelinos in de plaats Aboboreiras (Tomar) van de vriendelijke en hulpvaardige jonge Nederlanders Rémy en Esther. Wij zijn langer gebleven dan we hadden beoogd, wat mede is veroorzaakt door de van hen ontvangen informatiemap: wat te doen in de omgeving. Heerlijke ontspannende en inspannende lange wandelingen gemaakt, op hun aanwijzing lekker gegeten buiten de deur tegen spotprijzen en naar verscheidende bezienswaardigheden in de omgeving geweest. Het lunchbuffet (vraag er naar) zullen wij niet vergeten. Het fraai betegelde sanitair op de camping wordt brandschoon bijgehouden. Gezellige bar voor een drankje en een praatje en gratis WiFi. Een camping om weer eens naar terug te keren. NB: ga je erheen? Neem een zakje zoute drop mee voor de campingeigenaars. Ze zijn er gek op.
 • Docteur 06/12/2013
  Superbe séjour dans ce camping, propriétaires très sympa,très bien entretenu,que du bonheur!
  Lisbonne à 1H45  en train, la gare à 10 minutes du camping,et pas mal de visite à faire dans les environs.
  Quand au climat, chaud dans la journée, mais la température descend bien dans la nuit, juste ce qu 'il faut.
  Nous garderons vraiment un bon souvenir de ce camping, c 'est une "no stress zone"
  Famille Docteur
 • Lidy en Piet Schuil 28/08/2013

  Wat hebben we genoten bij Esther en Remy. De ontvangst was allerhartelijkst  en de gezelligheid op het terras bij de bar was enorm.
  Het in terrassen verdeelde terrein ligt prachtig in de heuvels. Het terrein wordt uitstekend bijgehouden en het sanitair is altijd schoon.
  Voor de kampeerders is er een goed gedocumenteerde map aanwezig met tal van tips over bezienswaardigheden, wandel- en autotochten. Er zijn zoveel mogelijkheden, dat men hier makkelijk een hele vakantie kan doorbrengen.
  Esther en Remy, we denken nog vaak terug aan die supergezellige dagen bij jullie. Niets is jullie te veel. Verdwaalde gasten worden zelfs opgehaald!
  Veel succes met jullie camping en hopelijk tot ziens.

  Lidy en Piet

 • Famille Gouzien Pouliquen 24/08/2013
  Découvrir votre camping à l'improviste a été la très bonne surprise de notre séjour au Portugal. 
  Nous le recommanderons sans faute à notre entourage et nous vous souhaitons beaucoup de succès, merci pour les ondes positives du "no-stress" !!

  Alix, Mattéo, Titouan, Karine et Dominique (from France)
 • Henk en Wilma 19/08/2013
  Prima, kleine en knusse camping. Esther en Remy doen er alles aan om het de gasten naar de zin te maken en dit lukt hen prima. Wij hebben hier 2 weken doorgebracht en hebben geweldig genoten. Prima en schoon sanitair. Broodjesservice en om 17.00 uur gaat de gezellige bar open. En... bijna vergeten te zeggen hoe fijn en uitgebreid de informatiemap is die je bij aankomst ontvangt. Camping is echt een aanrader ..... en de omgeving is prachtig.
  Henk en Wilma
 • Tatyana e ZéManel 19/08/2013

  Para a nossa primeira experiência de campismo escolhemos esta casa e passamos a ficar adeptos dela! Fomos muito bem recebidos e tratados por Rémy e Esther.

  Fomos ver os campings da zona e confirmamos que esta casa é a ideal para quem quer fugir do stress de trabalho.

  O camping é pequeno, muito bem tratado e muito limpo! Vé-se que os proprietários cuidam e mimam a sua propriedade. Há muitas arvores para fazer sombra às caravanas.

  A praia que se encontra mais perto, em Alqueidão, não tem nenhum areial e a entrada na água está coberta por cascalho, mas as águas são limpas e, se trazer os "tapetes" de borracha para colocar por baixo das toalhas de praia, pode-se desfrutar de sol na mesma. As águas são de temperatura muito agradável.

   

   

   

 • Fam Kanters 19/08/2013
  Hallo.
  Lekkere camping ook voor 4x4 schoon leuke mensen lekker pilsje.top.
  Afz VC
 • José en Ben Holtkamp uit Akersloot 12/08/2013

  Een fijne periode gehad op de Camping bij onze rondreis door Portugal. Zeer gastvrij en een leuke ligging als terrascamping met een gezellig terrasje voor de koffie of een lekker drankje. Goede sanitaire voorzieningen  Fantastische mensen die Remy en Esther, geven een bom aan informatie wat er in de omgeving te doen is en zoals wij meemaakte een ridderfeest. Tomar en de omgeving bieden de nodige bezienswaardigheden die de moeite waar zijn. In de informatiemap die je van hun krijgt staat het nodige in. Wij hebben daar een leuke, prettige en gezellige tijd gehad en raden daarbij anderen aan deze camping zeker te bezoeken.

   

<< Anterior 1 2 3 4 5 6 7 10 Seguinte >>